Arbejdstøj fra Fristads Kansas er altid en succes

I 2012 blev de to stærke brands, Fristads fra Sverige, og Kansas fra Danmark sammenlagt til Fristads Kansas. Dermed blev der skabt et brand med et enormt stærkt navn indenfor arbejdstøj. De fleste mennesker har en bevidsthed om, at Fristads Kansas leverer kvalitetsprodukter med en enorm holdbarhed og med de praktiske funktioner, der kræves. Og de fleste mennesker der udfører håndværksmæssigt arbejde har på et tidspunkt benyttet tøj fra mærket, der har ry for at holde i generationer.
Har du først en gang benyttet Fristads Kansas arbejdstøj bliver du forelsket i det. Hos Pro-dress.com er udvalget af Fristads Kansas stort og priserne lave.

Lækre trøjer

Fristads Kansas producerer blandt andet et stort udvalg af sweatshirts og hættetrøjer, der både kan benyttes til fritid og arbejde. Et eksempel fra shoppen Pro-dress.com er Essential hættetrøje til 329 kroner, der fås i sort, mørk marine og rød. Er lavet med plastlynlås foran og med kængurolomme, hætte med snor, ribsstrikket ærmelukning og ribkant forneden. Smart til fritid og praktisk til arbejde. En anden mulighed er Essential sweater med rund udskæring til halsen. Denne er lavet i army-stil med vævet twillforstærkning i bærestykker og albuer, skulderstropper og brystlomme af vævet twill. Trøjen er i mørk marine og smart til mange formål. Generelt er udvalget af trøjer fra Fristad Kansas meget stort, og hos Pro-dress.com kan du finde trøjer til både sport, fritid og arbejde.

Undertøj og strømper

Undertøj er normalt ikke det første man tænker på, når man hører navnet Fristads Kansas. Men hos Pro-dress.com fører de et stort udvalg af undertøj som boxershorts, lange underbukser, lange undertrøjer og andet. Her er tale om produkter, der matcher alle de krav du har til undertøj, når du er på arbejde. Sortimentet tæller blandt andet bomuldsunderbukser og lange underbukser i polartech og powerstretch. Disse funktioner gør det muligt at holde varmen og arbejde, selv når kulden for alvor gør sit indtog i Danmark. Men udvalget er stort og produkterne kan du også bruge til skiløb eller ved andre sportsgrene, hvor du er udendørs og har brug fro ekstra varme.
Fristads Kansan producerer også strømper, der er super velegnet til arbejde, til når du befinder dig i skoven eller ved andre fritidsaktiviteter. Her er virkelig tale om strømper i høj kvalitet, hvor komforten og pasformen er i top, så du kan arbejde uden at blive irriteret og få den nødvendige støtte. I sortimentet er blandt andet et sportssok til 119 kroner, der er forstærket på skinnebenet, hælen, forfoden og tåen og med åben strik til ventilation af overfoden.
Men naturligvis finder du også jakker, bukser og meget andet fra Fristads Kansas via Pro-dress.com.