Billig arbejdstøj i høj kvalitet – Monitor hitter

Er du på udkig efter arbejdstøj i høj kvalitet, der er både smart, slidstærkt og med masser af fede features og funktioner, så bør du tage et kig på det populære brand Monitor.

Monitor arbejdstøj har ikke alene taget Skandinavien, men også store dele af Europa med storm siden de startede deres spændende rejse med dette brand i midten af 2000’erne.

  • Cool arbejdstøj til både mænd og kvinder
  • Stor funktionalitet og høj komfort
  • Lette materialer og stor fleksibilitet
  • Design med deres egen unikke stil

Du kan ikke andet end at se både cool og professionel ud med disse mange spændende designs fra Monitor. Det være sig uanset om du vælger trøjer, T-shirts, bukser, jakker og tilbehør – der er tænkt på hver en lille cool detalje.

Her har vi at gøre med et brand, der tænker ud af boksen. Et brand, der har en finger med på pulsen. Derfor er Monitor arbejdstøj så super smart, at du også har lyst til at bære det i din fritid.

Totalt cool brand

Monitor er ikke bange for at gå deres helt egen vej. Dette brand er en del af Båstad-Gruppen, der har eksisteret siden 1907. Monitor arbejdstøj er ikke alene designet til at lette din arbejdsdag på bedst mulig vis med stor fleksibilitet og bevægelsesfrihed i designet, men også med brug af smarte teknologier, der er med til at holde dig tør og veltempereret, men også anstændig.

  1. Et brand, der designer, så den kendte ”håndværker sprække” er dækket
  2. Et brand, der tør gå sine helt egne veje – dog med en finger på pulsen

Der er taget højde for det somme tider lidt uheldige stykke med bart, der kan fremkomme, når du sidder på hug og arbejder. Der er designet med ekstra længder i både buks, trøjer og jakker, hvis ønsket.

Der er designet med genkendelighed, så du aldrig er i tvivl om, at det er Monitor arbejdstøj du bærer. Der er signalværdi – der er kvalitet og cool look for alle pengene. Der er professionalisme hele vejen igennem.

Lækkerier til både ham og hende

Monitor arbejdstøj findes både til mænd og kvinder. Noget er unisex, men der er også specifikke design til kvinder og specifikke designs til mænd – her for at få den bedst mulige pasform og komfort.

  • Arbejdstøj til damer
  • Arbejdstøj til mænd

Det er ren forkælelse for garderoben og din hverdag. Der er designet til forskellige brancher. Her finder du både Monitor arbejdstøj og Monitor sikkerhedssko til fx lager, industri og transport.

Stor funktionalitet

Der designet med lette materialer, der lader huden ånde og tilmed hjælper dig af med svedproduktionen i løbet af dagen.

Der er designet med stor fleksibilitet og bevægelsesfrihed i dit Monitor arbejdstøj, så du på bedste mulige måde kan varetage dine arbejdsfunktioner.

Der er også tænkt i ESD-funktioner, vandafvisende materialer, stødabsorbering og lommer de rette steder, når der designes og produceres arbejdstøj og sikkerhedssko.

Monitor arbejdstøj samt deres sikkerhedssko hitter hos både mænd og kvinder – find de bedste Monitor arbejdstøj tilbud her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *