Find Helly Hansen regntøj af høj kvalitet på pro-dress.com

Står du og skal bruge nyt regntøj, og skal det være i højeste kvalitet, så er det en god ide at kigge forbi pro-dress.com. Her finder du generelt billigt arbejds- og fritidstøj i nogle af de mest populære mærker på markedet. Udvalget er bredt til i både herre-, dame- og børnetøj.
Når det gælder regntøj, så forhandles et bredt udvalg af mørket Helly Hansen, der uden nogen tvivl er noget af det absolut bedste indenfor regnjakker og regnbukser. Kvaliteten er helt i top, og lige meget om du er mand eller dame, så finder med sikkerhed det du har brug for her.

Funktionelle detaljer

Helly Hansen regntøj er lavet i super kvalitet, og er utroligt slidstærkt. Men derudover er de forskellige modeller også udstyret med smarte og funktionelle detaljer. Mange modeller er udstyret med stropper til ID-kortholdere, men også reflekser samt justeringsmuligheder ved snører, velcro og lynlås. Der er tænkt funktionalitet ned til mindste detalje. Kort sagt Helly Hansen holder dig tør, men gør det også lettere at udføre dagens arbejde.

Mange lækre regnjakker

Udbuddet af Helly Hansen regnjakker på pro-dress.com er rigtigt stort. I den dyre ende er blandt andet en Ludvika sikkerheds jakke, der er olieafvisende, med tapede søm, mange praktiske lommer, god ventileringsmulighed under ærmerne, og har aftagelige hjelmtilpasset hætte med snørrejustering samt velcrolukning og elastik i ærmerne. Også Kiruna vinter er en model i den dyre ende, og byder også på gode refleks- og lommedetaljer, har stormklap med lynlås, velcrojustering i hætten og lynlås under armene til ventilation. I den lavere ende af prisskalaen kan fås en Mandal regnjakke, der naturligvis også er vandtæt, afvisende overfor kemikalier, har justerbar hætte og to lommer, men også en Horten regnjakke, der ovenikøbet er brandhæmmende og afvisende overfor olie, kemikalier, mug og flammer.

Regnbukser til alle behov

Pro-dress.com har naturligvis også et meget stort udvalg af både normale regnbukser, men også et bredt udvalg af overalls. En mulighed er de fantastisk Wolfsburg antistatisk overalls, hvis man har behov for elektrisk ledende kulfibre i membranen, men også alle nødvendige funktioner til en arbejdsdag inklusive indvendige knæpudelommer. I den billige ende er det muligt at få de flotte Voss regnbukser med elastikbånd i taljen med snørrejustering samt trykknapjustering ved ankel. Disse fås i mange flotte farver. Naturligvis er det også muligt at købe samlet sæt af både bukser og jakke. Lige nu er der eksempelvis tilbud på et Waterloo Set regntøj. En sidste mulighed er at købe en vandtæt heldragt. Udvalget er imponerende på pro-dress.com. Se dette på https://pro-dress.com/maerker/helly-hansen/hh-regntoej.html.