Helly Hansen er både mode og funktionsdygtigt arbejdstøj

Helly Hansen er en af få brands, hvor tøjet både kan benyttes til arbejde og fritid. Den norske virksomhed formår at lave tøj i flot design uden, at det går ud over den høje kvalitet. Helly Hansen kan leverer alt indenfor arbejdstøj og hos Pro-dress.com har et enormt udvalg af tøj fra det eftertragtet mærke.

Huer eller Caps

Specielt huer fra Helly Hansen har opnået en flot plads i modebilledet i Danmark. Hos Helly Hansen får du blandt andet den meget lækre Minto Beanie hue i microfleece. Fås i både lyseblå, orange og sort og er produceret i Polartec Microfleece og i dobbelt lag. Men også WW Beanie huen er meget populær. Denne er påført HH-logo, og fås i forskellige nuancer i af sort og rød. Skal det være Cap, så har Pro-dress.com en Logo Cap med netop Helly Hansen logo og det norske flag påtrykt. Her er justering i ryggen, så one size kan passe til alle. Fås i sort, hvis, rød og blå. Men fra Helly Hansen kan du også få en række supervarme vinterhuer.

Masser af lækre jakker

Jakker er nok det som Helly Hansen er mest kendt for. Så naturligvis findes der også et enormt udvalg af disse på Pro-dress.com. Her er nogle, der specifikt egner sig bedst til kun arbejde, men også nogle der åbentlyst også kan bruges i fritiden. Blandt sidstnævnte kan nævnes Bergholm pilotjakke med blandt andet brystlommer med lynlås i flot design, men også med features, der passer arbejdsfunktioner som eksempelvis kommer på ærmet og strop til id-kort. Blandt de klassiske Helly Hansen jakker er en Barnaby Pro i fleece og med gode arbejdslommer og snørejustering forneden samt refleksbånd.

Meget andet fra Helly Hansen

Udvalget af Helly Hansen-produkter hos Pro-dress.com er nærmest enormt. Find blandt andet også handsker, sokker og strømper, arbejds. og regbukser, overalls, regnjakker, undertøj, poloshirts, halsedisse og meget andet. Produkterne passer til skituren, til en kold tur til stranden, når du skal på jagt, og naturligvis til arbejdsfunktioner af alle slags. Tøjet giver nemlig mulighed for, via de smarte lommer, altid at have værktøjet ved hånden. Dette sparer tid og letter arbejdet markant. Læs meget mere om mulighederne for at købe Helly Hansen produkter via Pro-dress.com via https://pro-dress.com/maerker/helly-hansen.html.
Men Pro-dress.com fører også fritidstøj fra mange andre brands, og dette til både herrer, damer og også børn. Shoppen bestræber sig hele tiden på at tilbyde de bedste onlinepriser og sørger hele tiden for at udvikle nye features og muligheder samt have de nyeste produkter klar til dig.