Køb dit KANSAS arbejdstøj online

FRISTAD KANSAS arbejdstøj har et ry for at været arbejdstøj i absolut bedste kvalitet. De fleste håndværkere og andre med behov for godt arbejdstøj har på et tidspunkt stiftet bekendtskab med dette mærke, der er kendt som værende ekstremt holdbar. FRISTADS KANSAS laver både jakker, arbejdsbukser, overalls, kedeldragter og andet arbejdstøj i høj kvalitet. Har du først benyttet dette tøj er det svært at bruge andet.

Hos pro-dress.com har de generelt et super stort udvalg af KANSAS. Shoppen er forhandler af billigt Kansas arbejdstøj og fritidstøj i nogle af de mest populære mærker på markedet. Udvalget er bredt i både herre-, dame- og børnetøj. Her er hurtig levering og gratis fragt for ordre over 500 kroner.

Sammenlægning gav unik forståelse

I 2012 blev to af de mest anerkendte arbejdsbrands i Europa, FRISTAD og KANSAS, sammenlagt, og dermed blev FRISTAD KANSAS skabt. FRISTAD har svenske rødder, og er skabt da industrialiseringen, og dermed behovet for arbejdstøj, var på fremmarch i 1920’erne. KANSAS er skabt i Danmark i 1952, men dog på en fundament af tøjproduktion, der ligeledes gik tilbage til 1920’erne. Siden er de to brands blevet opkøbt af kapitalfonden Kwintet, og sammenlægningen har ført til et nyt brand, der tilbyder Europas største udvalg af kvalitetsarbejdstøj viderført i den stolte tradition fra begge de to skandinaviske virksomheder. Her er samlet en erfaring, der giver en unik forståelse for de arbejdernes behov.

Enormt udvalg

Sammenlægningen af FRISTAD og KANSAS gør også, at der produceres mange varianter af de forskellige produkttyper. Hos pro-dress.com kan du blandt andet finde enormt udvalg af arbejdsjakker. Et eksempel på dette er jakkerne blot døbt Håndværkerjakke med en masse features som lynlås, der går helt op i kraven, ventilation i ryg, justerbare muligheder mange steder, to forlommer, to brystlommer med klap og knap, ID- kortlomme, mobillomme og mange reflekser. Alt hvad du har brug for i din dagligdag som arbejdende. I den mere dyre ender findes en Gore-Tex jakke, der er total vind- og vandtæt og med alle ønsket funktioner til at fungere som den optimale arbejdsjakke. Men der findes også et stort udvalg af de trendy termojakker, der anvendelige til rigtig mange formål, faktisk både til fritid og arbejde.
På buksefronten findes blandt andet flere håndværkerbukser med forstærkninger, lommer til telefon og andet, stropper og velcrolomme og alt andet nødvendligt for at kunne udføre dagens arbejde.
Men hos pro-dress.com finder du også strømper T-shirts, caps, bælter, undertøj, huer brandhæmmendetøj, veste og sågar nederdel i super arbejdsegnede kvalitet i KANSAS. Alt hvad det arbejde folk har brug for finde på pro-dress.com.