Masser af MASCOT muligheder hos pro-dress.com

MASCOT er en dansk virksomhed med international profil, der producere arbejdstøj i højeste kvalitet, og som bliver solgt i det meste af verden. Tøjet fra MASCOT er kendt for at være i topkvalitet, men til rimelige priser.
Hos pro-dress.com har de super gode indkøbsaftaler med det det populære mærke, og kan derfor tilbyde produkterne til meget konkurrencedygtige priser. Generelt er pro-dress.com stedet, hvor du finder både arbejds- og fritidstøj i nogle af de mest populære mærker på markedet, til konkurrencedygtige priser. Udvalget er bredt i både herre-, dame- og børnetøj. Her er hurtig levering og gratis fragt for ordre over 500 kroner.

Alt i arbejdstøj

Pro-dress.com indeholder et væld af kategorier med tøj fra MASCOT. Du finder let frem til arbejdsbukser, arbejdsjakker, t-shirts, overalls, kedeldragter eller andet du mangler fra den anerkendte producent af tøj til arbejde.
Pro-dress.com fører blandt andet håndværkerbusker til enhver lejlighed. Alle bukser, om det er til tømrer, malere, elektrikere, vejarbejde og andre håndværkere, er i funktionelt og smart design. Rigtig mange varianter, også produceret som brandhæmmende. Når vi taler Overalls er udvalget også enormt, alle i en kvalitet, der gør, at du ikke skal skifte i mange år i fremtiden. Også i arbejdsjakker fra MASCOT er udvalgt meget stort. Et eksempel på dette er MASCOT Lungern Jakke i fluorescerende farver og med lodrette og vandrette reflekser. Jakken er tofarvet antistatisk, syrefast og flammehæmmende. Desuden er den åndbar, vind- og vandtæt. Den kan lukkes med tovejs lynlås, dobbelt vindfang og skjulte trykknapper, har brystlommer med klap, forlommer med klap. samt snøreregulering i nedre kant.
Men MASCOT producerer også en lang række andre produkter til det arbejdende folk, som du kan købe via pro-dress.com. Her finder du blandt andet strømper med stort fokus på komfort, pasform og anvendelse og til alle årstider, sikkerhedssko og -støvler i højeste kvalitet og i smart design. Men også en lang række andet udstyr som hammerholdere, knæbeskyttere bælter, knæpuder, bælter, hængelommer og meget andet.

Bredt udvalg

Pro-dress.com fører generelt et bredt udvalg af billig arbejdstøj også fra andre mærker som Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael med flere. Indenfor dametøj, herretøj og børnetøj er det altid muligt at finde tøj fra gode producenter som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode, SEGER og mange flere. Kort sagt finder du her på Pro-Dress.com alt i tøj til arbejde, herre, damer og børn til gode onlinepriser.

Se meget mere om dine muligheder for at købe MASCOT arbejdstøj og andet via pro-dress.com på https://pro-dress.com/maerker/mascot.html