Overalls i mange farver

Pro-Dress.com er webshoppen for dig, der leder efter arbejdstøj i topkvalitet. Mangler du et par overalls, finder du her et stort og varieret udvalg af klassiske og nye designs fra nogle af markedets mest populære leverandører. Oplev optimal komfort og beskyttelse, når du trækker i et par af vores overalls på de arbejdspladser, der stiller krav til din fysik og bevægelighed.

Overalls med slidstyrke og komfort

Når du har et arbejde, der stiller krav til din fysik og førlighed, er det vigtigt med det helt rette arbejdstøj. Mange udendørsprofessioner stiller store krav til slidstærkt og holdbart arbejdstøj, som kan beskytte mod vind og vejr, og samtidig være komfortable at bevæge sig rundt i. Med et par overalls fra vores katalog kan du være sikker på optimal kvalitet og komfort, så du kan få det bedste ud af din arbejdsdag, hvad enten du er murer, tømrer, håndværker, flyttemand, maler, bygningsarbejder, betonarbejder, vejrarbejder eller andet.

Når du klikker rundt på de forskellige overalls i kataloget kan du læse mere om fordelene ved de enkelte designs. Du finder overalls i stærke materialer, som polyester og bomuld, ligesom nogle af modellerne er PVC-belagt og andre har en brandhæmmende funktion. Alle vores leverandører har mange års erfaring med produktudvikling, så du kan opleve fordelene ved de nyeste opdagelser og designs inden for området.

Smarte detaljer fra anerkendte leverandører

Modellerne findes i mange forskellige varianter, så du kan finde frem til det præcise design, der bedst matcher forholdene og miljøet på din arbejdsplads. Forskellige arbejdsmiljøer byder på forskellige udfordringer, og med det rette par overalls bliver arbejdsdagen nemmere at komme godt og sikkert igennem. Arbejder du udendørs i døgnets mørke perioder, er det f.eks. essentielt med et par iøjnefaldende overalls, særligt hvis du arbejder nær trafikerede veje eller skal kunne spottes af dine kollegaer. Her finder du  mange designs med refleksbånd, der sikrer dig fuld synlighed i løbet af din arbejdsdag.

Du vil finde overalls med mange variationer af lommer og andre detaljer, som er målrettet forskellige brancher. Du finder bl.a. tommelstoklommer med aftagelig bund til fastgørelse af knive, hængelommer til søm og andet værktøj, aftagelige brystlommer mm. Tag et kig i udvalget og find et godt tilbud på overalls fra din yndlingsleverandør, hvad enten det er Fristads Kansas, Icon One, Mascot eller Helly Hansen. Fælles for alle produkter er den gode kvalitet, de moderne designs og den fleksible komfort, der er sammensat målrettet efter dine arbejdsforhold.