Pro-dress.com har imponerende sortiment af Helly Hansen regntøj

Regntøj fra Helly Hansen er kendt som noget af det bedste på markedet. De fleste kender til regnsæt fra Helly Hansen, og ved at der er tale om kvalitetsprodukter, både når det handler om regnjakker og regnbukser. Produkterne er holdbare og kvaliteten er helt i top. Hos Pro-dress.com finder du helt sikkert det, du skal bruge af Helly Hansen regntøj. Pro-dress.com er din online tøjforhandler med speciale i både arbejdstøj og fritidstøj. Sidstnævnte både til herrer, damer og børn. Shoppen er leveringsdygtige i meget stort udvalg af nogle af de bedste og mest populære mærker på markedet. Her er et bredt udvalg til gode priser, der sikres via gode forhandleraftaler. Lige meget om du er elektriker, tømrer, arbejder på en byggeplads, er jord- og betonarbejder eller anden form for håndværker, så finder du hvad du skal bruge af arbejdstøj hos Pro-dress.com. Mange håndværkere har valgt Pro-Dress.com som deres eneste leverandør af billigt arbejdstøj, hvilket giver masser af fordele.
Men også i fritidstøj er udvalget imponerende. Døgnet rundt kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af lækkert dametøj, herretøj og børnetøj fra kendte mærker til super onlinepriser. Og hele tiden kommer nye produkter til.

Bredt udvalg af Helly Hansen regntøj

Alt Helly Hansen regntøj er lavet i gode materialer, og er utroligt slidstærkt. Kvaliteten er som den skal være. Desuden er de forskellige modeller udstyret med smarte og funktionelle detaljer. De fleste Helly Hansen regntøjs produkter er udstyret med detaljer som stropper til ID-kortholdere, reflekser og refleksdetaljer, justeringsmuligheder ved snører, velcro samt lynlås i ryggen for nemmere påsætning af logo. På Helly Hansen regntøj er der tænkt funktionalitet ned til mindste detalje, og er derfor super velegnet til både arbejde og fritid. Hos Pro-dress.com kan de præsentere et imponerende sortiment og bredt udvalg i alt fra fluorescerende regnjakker, over en god gammeldags sydvest og til almindelige regnjakker. Eksempler er det klassiske Waterloo åndbare workwear med rigtig mange detaljer, som altid er på lager, og ofte til super gode priser, de vandtætte Kiruna jakker, der fås i forskellige modeller med alt hvad du har brug for eller hvad med det brandhæmmende Mongstad regntøj, der er afvisende både overfor flammer, men også olie og mug.
Men mulighederne er imponerende mange og kort sagt, så kan du blive godt klædt på i Helly Hansen regntøj hos Pro-dress.com uanset om du er voksen eller barn. Med Helly Hansen regntøj kan du undgå at blive våd, og dermed kan din dag reddes.