Pro-dress.com hat stort udvalg i arbejdsknickers

Udfører du håndværksmæssigt arbejde om sommeren, så er det næsten umuligt at undvære et par arbejdsknickers. Disse giver mere luft samtidig med, at du kan beholde funktionerne med de rigtige lommer fra dine normale arbejdsbukser. Og selvfølgelig er de lavet i stærke materiale, og med forstærkninger, der gør at de kan tåle dagligt slid. Hos Pro-dress.com finder du altid et stort og flot udvalg i arbejdsknickers eller håndværkerknickers, som de også kaldes, fra alle de anerkendte producenter.

Arbejdsknickers virker også til fritid

Mange af de arbejdsknickers du kan finde i sortimentet hos Pro-dress.com kan du også bruge i din fritid. Et eksempel på dette er modellen Fristads Kansas Gen Y knickers denim. Her findes de lommer som du normalt har brug for heriblandt benlomme med ekstra indbygget lomme og benlomme med lynlås og telefonlomme. Bukserne er med formskårne knæ og justerbare ben forneden. Men lommerne er i dimensioner, der gør at de netop også fungerer i fritiden.
En anden mulighed til både arbejde og fritid er Mascot Borba Knickers. Disse er lavet med lav talje og formskåret linning. Bukseben er ergonomisk formede. Der er bæltestropper, gylp med lynlås, forlommer samt baglommer med forstærkninger og klapper med lynlukning. Et par pæne knickers mand, der kan bruge til mange formål.

Arbejdsknickers med reflekser

De er naturligvis også muligt at få knickers lavet med reflekser. En mulighed er Mascot Natal Knickers lavet i fluorescerende farver og med reflekser.  Materialet er teflon, der gør bukserne smudsafvisende. Der findes alle de nødvendige lommefunktioner, der gør dem funktionsdygtige.
En anden mulighed er Mascot Lagarto Knickers med hængelommer. Også lavet med fluorescerende og med reflekser. Her er blandt andet hængelommer og baglommer med forstærkning og en regulerbar hammerstrop samt en række andre features.

Generelt bredt sortiment

Hos Pro-dress.com tilbyder de generelt et bredt sortiment inden for praktisk og funktionelt arbejdstøj fra de anerkendt mærker som eksempelvis Mascot, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael og mange flere. Lige meget om du er elektriker, tømrer, arbejder på en byggeplads, jord- og betonarbejder eller anden form for håndværker, så finder du dit arbejdstøj online hos Pro-dress.com. Men du finder også masser af fritidstøj hos Pro-dress.com. Shoppen har tøj til både herrer, damer og børn. Sidstnævnte i mærker som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode og Seger. Shoppen bestræber sig hele tiden på at tilbyde de bedste onlinepriser og sørger hele tiden for at udvikle nye features og muligheder samt have de nyeste produkter klar til dig.