Snickers Workwear – Avanceret teknologi

Snickers Workwear

Snickers Workwear blev grundlagt i Stockholm, Sverige i 1975. Det vil sige at Snickers Workwear i over 40 års har fremstillet og designet kvalitets sikkerhedsbeklædning. I dag er Snickers Workwear ejet af Hultafors Group AB og bliver repræsenteret i mere end 20 lande i hele Europa. Kvalitets sikkerhedstøj med avanceret teknologi, kræver avanceret tests. Hos Snickers Workwear arbejder de sammen med de bedste testlaboratorier og testinstitutter i Europa for at sikre, at deres arbejdstøj lever op til kundernes forventninger. Dog synes Snickers Workwear at den ultimative test udføres af deres særlige Test Crew, som består af krævende og hårdtarbejdende professionelle håndværkere, der virkelig lader deres prototyper og nye designs komme på en hård prøve. De nye produkter bliver vurderet ud fra funktionalitet, komfort og beskyttelse til kvalitet og slidstyrke. Og håndværkerne gør det på den eneste rigtige måde, nemlig ved at arbejde og slide på tøjet i al slags vejr.

 

Snickers Workwear produktserier

Allroundwork
Allroundwork er arbejdstøj parat til det hele. Uanset hvad din arbejdsdag tilbyder på, kommer du aldrig til at gå på kompromis med Allroundwork serie. Snickers Workwear har kombineret god pasform og slidstærk komfort med avanceret funktionalitet, så du altid er klædt på til lejligheden.

Flexiwork
Går det hurtigt på arbejdspladsen? Så bør du overveje Flexiwork arbejdsbukser, som øger standarden inden for arbejdskomfort og fleksibilitet. Disse avancerede arbejdsbukser har et kropstilpasset design og er fremstillet i let, åndbar stretch, som sikrer en overordentlig bevægelsesfrihed.

Litework
Afkølet, tør og ventileret. Så du kan komme igennem de varme sommermåneder. Snickers Workwear Litework sortiment giver dig det bedste i ventilation og fugttransport med den revolutionerende 37.5 teknologi. Det er en revolutionær form for afkøling, når det er varmt. Litework er let og hurtigtørrende arbejdstøj, der holder din krop afkølet, tør og veltilpas under arbejdet.

Ruffwork
Arbejder du under hårde og krævende arbejdsforhold? Så tag et kig nærmere på Snickers Workwears nye Ruffwork arbejdsbukser, som fås i et solidt design, der egner sig til fysisk hårdt arbejde. Det er en serie robuste arbejdsbukser baseret på et helt nyt og moderne design fra Snickers Workwear med en super god pasform, som giver slutbrugeren uovertruffen komfort og bevægelsesfrihed.

 

Du kan finde alt information om Snickers Workwear på Pro-Dress.com.

 

Snickers Workwear materialer

37.5 materiale
I Snickers workwear modeller med 37.5 teknologi opfanger og frigiver stoffet partikler, der er permanent indlejret på fiberniveau, fugt. Disse partikler giver ikke alene fibrene et 800 % større overfladeareal, men har også en enestående funktion, når det gælder bortledning af fugt fra huden.

Via en aktiv reaktion på kropsvarmen udnytter partiklerne kroppens energi til at fremskynde dampbevægelsen og øge omdannelsen fra fugt til vanddamp, hvilket får tøjet til at tørre betydeligt hurtigere. Dette er en smart funktion som du finder i alle 37.5 produkter fra Snickers workwear. Det betyder, at jo varmere brugeren bliver, jo mere effektiv bliver funktionen til fjernelse af fugt, og jo mere behageligt er tøjet.

 

COOLMAX
Coolmax materiale er designet til at fjerne fugt fra kroppen og få stoffet til at fordampe hurtigere, så kroppen føles så kølig og tør så muligt. Coolmax fibrene er specialfremstillede polyesterfibre med et øget overfladeareal. Fibrene leder fugten væk fra huden og ud til stoffets ydre lag, hvor den hurtigt spredes og fordamper. Coolmax materialets funktion er indbygget i selve fiberstrukturen og bevares derfor vask efter vask.

Du kan finde mere information om Snickers Workwear materialer og andet på Pro-Dress.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *