Stort udvalg inden for sikkerhedssko

Pro-Dress.com er en dansk webshop, der forhandler arbejdstøj, fritidstøj, sikkerhedssko og meget mere inden for området beklædning. Hos Pro-Dress.com er udvalget stort og prisen i bund. Vi stræber efter at være danskernes foretrukne forhandler af arbejdstøj og sko. Herunder kan du se et udvalg af de sikkerhedssko, du kan finde i vores sortiment.

Innovativt design fra Airtox
Den danske producent Airtox har revolutioneret markedet for sikkerhedssko. De formår at kombinere både funktionalitet, komfort og ikke mindst en lang række innovative egenskaber. Vælger du for eksempel modellen MR3, får du en åndbar letvægtssko, der er markedets første sko med integreret Whitelayer sømværn. Dette sømværn er fleksibelt, svedabsorberende og samtidig lige så stærkt som et hvilket som helst andet sømværn af medium hårdhedsgrad.

Leder du efter en atletisk sikkerhedssko med ualmindeligt høj slidstyrke, er modellen MA6 fra Airtox en god valgmulighed. Denne sko er en perfekt kombination mellem sikkerhedssko og sportssko, da inspirationen til mange af de egenskaber den har, er hentet direkte fra nogle af de mest populære sportssko. Med denne sko får du stødabsorbering i hele skoen, takket være den behagelige skumsål.

Høj komfort fra velkendte Helly Hansen
Når du vælger en sko fra Helly Hansen, er du altid sikker på at både komforten, pasformen og kvaliteten er helt i top. Dette velkendte og populære mærke er en favorit blandt mange danskere. Hvad enten du leder efter sko til arbejdsbrug eller fritidsbrug, finder du i vores udvalg af Helly Hansen sko garanteret noget, der passer til dine behov.

En på alle måder god sko for masser af beskyttelse er modellen OSLO BOA WW. Skoen er skridsikker og utroligt slidstærk. Derudover er skoens tråde kemikalieresistente, hvorfor den uden problemer kan bæres i forbindelse med arbejde, hvor der bruges forskellige kemikalier.

Enkelt design og høj komfort fra Sanita
Sanita har i mere end 100 år produceret både arbejdstøj og arbejdssko i høj kvalitet. Sanita står blandt andet blandt andet bag komfortable sikkerhedssko af træ. Skoene egner sig godt til indendørs arbejde, men kan anvendes i mange forskellige arbejdsmiljøer. De er anatomisk udformede, og den stødabsorberende hæl gør at skoen er komfortabel at bære. Skoene fås i farverne sort og hvid.

Udover sikkerhedsskoene af træ, har Sanita også udviklet serien San-Safe, der fås som både sko og støvler. San-Safe er blandt andet en god løsning til dig der arbejder i byggebranchen, da skoens greb og stærke overflade er din sikkerhed for risikofrit at kunne bevæge dig rundt på for eksempel en byggeplads.