Vælg mellem mange modeller af de populære footies

Footies har de seneste år opnået en enorm popularitet. De små sokker der kun går til anklerne er blevet mode hos specielt yngre kvinder og piger, da de giver en indtryk af at man har bare fødder. Footies giver mere luft på varme sommerdage og en følelse af frihed, da de ofte er lavet i gode og lette materialer. Derfor er footies også velegnet til sport.
Har du planer om at skulle købe footies er det oplagt at benytte Pro-dress.com. Shoppen er kendt for den høje kvalitet af arbejdstøj og fritidstøj. Her føres en lang række kvalitetsmærker af tøj til både mænd, kvinder og børn og altså til mange formål.

Mange spændende farver

Hos Pro-dress.com fås blandt andet footies af mærket af Seger. Et eksempel er Seger footies / sharftless løbstrømper med kort skaft. De er 72 pct. bomuld, fås i størrelserne fra 34-36 til 46-48 og i farverne sort, turkis, lilla, pink og neon. Virkelig flotte farver, der kan imponere de fleste. Pris ved køb af 15 par er 40 kroner per par. En anden populær mulighed er løbestrømper påtrykt Seger-logo i skaftes. Disse fås i henholdsvis sorte og hvide, og i størrelserne fra 34-36 til 46-48. Også her er prisen 40 kroner per par ved køb af 15 par footies. Mens prisen er 100 kroner hvis man blot køber et enkelt par. Footies findes hos Pro-dress.com også i en herre model i farverne sort, hvid, blå, pink, orange, gul og lilla.

Pro-dress.com med mange muligheder

Generelt er der masser af muligheder for at finde gode tilbud på arbejds- og fritidstøj hos Pro-dress,com. En online tøjforhandler der er leveringsdygtigt i en række af de mest populære mærker på markedet. Her finder du et bredt udvalgt udvalg af billig arbejdstøj fra mærker som MASCOT, Helly Hansen, Fristads Kansas, Carhartt, Blåkläder, MacMichael og flere andre. Indenfor dametøj, herretøj og børnetøj er det altid muligt at finde spændende tøj fra producenter som Hulabalu, Protest, Typhoon, Acode, SEGER og mange flere. Du kan døgnet rundt gå på opdagelse i shoppens store udvalg.
Kort sagt finder du her på Pro-Dress.com alt i tøj til arbejde, herre, damer og børn til gode onlinepriser. Pro-dress.com har som mål hele tiden at tilbyde de bedste onlinepriser på tøj, og selvom det går rigtigt godt, så arbejdes der hele tiden på nye tiltag og der kommer hele tiden nyt tøj i shoppen. Blandt andet har Pro-dress.com den unikke mulighed at der kan laves medarbejdershop. Dette betyder, at Pro-Dress.com kan tilbyde medarbejderne i den pågældende virksomhed store besparelser på alt deres tøj.