Varme og komfort Termojakker til arbejde og fritid

Pro-Dress.com er en webshop som forhandler arbejdstøj. De varer du finder hos os er af mærker som Mascot, Colmar og Diadora – alle sammen mærker er meget populære og som absolut er tre af de aller stærkeste brands på markedet for arbejdstøj, herunder termojakker. Vi har et bredt sortiment og tilbyder bl.a. højkvalitets termojakker. Ligesom vores øvrige varer, får du altid den bedste kvalitet til yderst fordelagtige priser. Hos Pro-DRess.com stræber vi efter at blive din foretrukne forhandler af arbejdstøj.

Fyldet i termojakker kan variere, alt efter om det er en vinterjakke eller en let sommerjakke. Alle typer fyld er blødt og består oftest af polyestervat. Polyester i termojakker kan føles lige så let som dun. Dette giver således en meget behagelig jakke. Derudover er de fleste jakker overfladebehandlet og vandafvisende. Fordelen ved termojakker er at de sammenlignet med mange andre jakker er relativt lette og giver god bevægelsesfrihed. Netop derfor egner termojakker sig godt til udendørs arbejde, særligt når temperaturen begynder at falde. Vi forhandler kun varer af markedets bedste mærker. Dette gør vi til en pris der absolut er til at overkomme. Vores brede udvalg gør, at du helt sikkert kan finde en jakke der passer til lige netop dine behov.

Termojakker kan både bruges i forbindelse med arbejde og fritid. Det er efterhånden blevet ganske moderne med en blød, figursyet termojakke i en smart farve. Derfor er det hos os muligt at finde både moderigtige jakker i lyse farver, som ikke umiddelbart egner sig til udendørs arbejde, lige så vel som at du kan finde refleksjakker som helt bestemt egner sig til udendørs arbejde.

Vi tilbyder forskellige termojakker som hver især egner sig godt til forskellige tidspunkter på året. Vi har en række tynde jakker, som er ideelle til kølige sommeraftener eller som overgangsjakke.  Derudover har vi også en række mere fyldige jakker, som specielt er populære blandt vejarbejdere, murere og tømrer.

Din tilfredshed er vigtig for os. Derfor stiller vi et kompetent medarbejderteam til rådighed, hvis primære opgave er at hjælpe og vejlede såfremt du har spørgsmål om enten produkterne, returnering af varer eller noget helt tredje. Som en ekstra service kan du vælge, om du vil betale varen med det samme eller om du vil dele beløbet op. Du kan f.eks. vælge at betalingen skal løbe over 12 måneder.

Vi får jævnligt nye tilføjelser til vores sortiment. Derudover kan du ofte finde i forvejen billige varer på tilbud.